Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

04. 08. 2015. 13:01 >> 15:10

ZA CG I SRBIJU

Ružević novi direktor "Coca-Cole"

Za novog generalnog direktora "Coca-Cole Hellenic" Srbija i Crna Gora imenovan je Aleksandar Ružević, saopšteno je iz kompanije.

Ružević je na čelo kompanije došao sa mjesta generalnog direktora Pivare Skoplje, koja je u zajedničkom vlasništvu "Coca-Cola Hellenic Grupe" i "Heineken"-a. 

Iz kompanije je saopšteno da se Ružević Coca-Cola prodajnom timu pridružio 1998. godine, a na poziciji komercijalnog direktora u Srbiji bio je od januara 2006. do decembra 2010.

„Zahvaljujući izuzetnom uspjehu i svojim liderskim vještinama, 2010. godine povjerena mu je pozicija komercijalnog direktora na tržištu Ukrajine, na kojem je sa timom ostvario značajan rast i razvoj. Diplomirani je pravnik, a zvanje je stekao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu“, navodi se u saopštenju.

Tokom prethodne tri godine kompaniju "Coca-Cola Hellenic" Srbija i Crna Gora predvodio je Rejmon Veidinger, koji je svoju karijeru nastavio van "Coca-Cola" sistema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније