Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2013. 17:11 >> 17:11
1

IZBORI

Medojević: Krivokapić najodgovorniji

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić, ima najveću odgovrnost za mirno rješavanja duboke ustavne, institucionalne i političke krize u Crnoj Gori, ocijenio je funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

Prema njegovim riječima, afera Snimak i „otkrivanje materijalnih dokaza masovne krađe na izborima“ su bjelodano otkrili državni udar DPS „koji godinama vlada na osnovu izbornih krađa i bez podrške većine građana Crne Gore“.

„Krivokapiću mora biti jasno da nijedna vlast koja vlada krađama, švercom i korupcijom ne može da obezbjedi političku stabilnost. On je, kao pravnik, političar i jedan od ustavopisaca jasno i glasno ocjenio da je kandidatura Fiipa Vujanovića protivustavna!“, kazao je Medojević.

On je naveo i da je predsjednik zakonodavnog Odbora Skupštine Džavid Šabović „jasno i glasno izjavio da su predsjednički izbori pokradeni“.

„Predstavnik Socijaldemokratske partije u Rožajama otkrio je kako DPS ubacuje galsačke listiće u kutiju i krade. Šta je još potrebno Krivokapiću da prelomi u mozgu da je u koaliciji sa zločinačkom kriminalnom organziacijom koja putem državnog puča neustavno vlada državom?“, pitao je Medojević.

Prema njegovim riječima, Crna Gora mora postati demekratska, uspravna, poštena i pravna drzava.

„Ako je Krivokapić, zbog države, 1998. godine mogao da bude u koaliciji sa mafijašima i švercerima, ne vidim koji je razlog da 2013, izadje iz Vlade i pridruži se demokartskim snagama koji zagovaraju radikalne političke, ekonomske, bezbjednosne i pravne reforme u cilju spasavanja zemlje i nacije od propasti u koju nas vodi režim Mila Đukanovića“, naveo je Medojević.

On smatra da je pred Krivokapićem jasan izbor- DPS ili Crna Gora i njena budućnost.

„Vremena nema. Odluku mora da donese za deset dana. Poslije toga mi više nećemo praviti nikakve razlike između DPS- i SDP-a“, zaključio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније