Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 08. 2015. 11:34 >> 11:24
6

ĐUROVIĆ O INSTITUTU

Tražiće izbore ako ne ponište tender

Klub odbornika SNP-a Herceg Novi tražiće hitnu sjednicu Skupštine opštine i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, ukoliko Savjet za privatizaciju na današnjoj sjednici ne poništi tenderski postupak za privatizaciju Instituta Dr Simo Milošević, saopšteno je iz te partije.


"Najava današnje sjednice Savjeta za privatizaciju i odlučivanja o privatizaciji najvažnijeg privrednog subjekta u Herceg Novom - Instituta 'Simo Milošević' u Igalu samo je potvrda da DPS ne odustaje od tog štetnog posla, kako za građane Herceg Novog, tako i ukupno za Crnu Goru. Podsjećamo javnost da je Skupština opštine Herceg Novi prije samo četiri mjeseca donijela jasne zaključke da ponuđač IWG konzorcijum ni u kom slučaju ne zadovoljava uslove tendera", saopštila je predsjednica novskog SNP-a Danijela Đurović.

Ona je istakla kako je isključiva namjera ponuđača izgradnja apartmana i stanova za tržište, za šta, smatra ona, postoji sumnja da su i neki domaći građevinski lobiji uključeni.

"Najvažnije od svega je da oni niti imaju namjeru, niti su kompetentni da razvijaju i unapređuju zdravstveni turizam i brend Instituta Igalo. Podsjećamo da je i uslov opstanka koalicione vlasti između DPS-a i IZBOR-a u Herceg Novom poništavanje privatizacionog postupka za Institut Igalo", rekla je Đurović.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније