Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 08. 2015. 19:54 >> 22:55
5

SKUPŠTINA ODLUČILA

Popović predsjednik Opštine Budva

Odbornici budvanskog Parlamenta večeras su, tajnim glasanjem za predsjednika Opštine izabrali Srđu Popovića iz Demokratske partije socijalista.

Kandidati za funkciju predsjednika Opštine bili su  poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Srđa Popovića i predsjednik budvanske Socijalističke narodne partije (SNP) Veselin Marković.

Za Popovića je glasalo 17 odbornika, za Markovića 12, dva listića su bila nevažeća.

Prethodno su na sjednici Skupštine Opštine Budva odbornici SDP-a, tražili vanredno skraćenje mandata lokalnom Parlamentu, ali ta inicijativa večeras nije prošla, prenosi Televizija Crne Gore.

Popović je prethodno u izjavi za Televiziju Crne Gore kazao da od glasanja SDP-a zavisi sudbina DPS-SDP koalicije u tom gradu.

 

 

 

 

 

 



Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније