Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 04. 2013. 20:20 >> 20:20
5

OPTUŽBE ZA ŠVERC

DPS: Medojeviću, pa dokle vise?

Demokratska partija socijalista odbacila je optužbe funkcionera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića o umiješanosti u navodni šverc cigareta sa Kosovom i pozvala nadležne organe da ispitaju njegove navode.

Medojević je danas pozvao nadležne organe da ispitaju, kako je rekao, šverc cigareta preko Rožaja za Kosovo, iza kojeg, tvrdi, stoji vrh DPS-a.

Poslanik DPS-a Obrad Stanišić kazao je da nadležne institucije treba da informišu javnost ukoliko se dokaže da se radi o još jednoj manipulaciji ,,bezbroj puta demantovanog čovjeka’’.

„Pozivamo državne organe da do kraja i u najskorijem roku ispitaju navode Medojevića i ukoliko postoji sumnja, očekujemo da se slučaj rasvjetli“, naveo je Stanišić.

Stanišić je poručio da je paradoksalno da Rožajce brani čovjek koji je, dan nakon izbora, saopštio da su "Rožajci masovnim glasanjem za Filipa Vujanovića pokazali da su dobro naplatili svoju izbornu volju".

On je pozvao građane Rožaja i Crne Gore da svaku nezakonitu radnju prijave nadležnim organima.

„U međuvremenu, u našoj partiji ćemo razmisliti da li Medojeviću i njemu sličnima, koji uporno bez argumenata optužuju i vrijeđaju DPS i najveći broj građana Crne Gore, omogućimo da svoje tvrdnje dokažu pred nadležnim državnim istancama“, zaključio je Stanišić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније