Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 08. 2015. 15:44 >> 15:33
3

SEKULIĆ PORUČIO

"Stijepoviću, naredi čišćenje Ribnice"

Rijeka Ribnica u Podgorici, koja je isušena više od mjesec dana, postala je deponija, prepuna najružnijih slika "ekološke" Crne Gore, rekao je odbornika DF-a u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Sekulić, istakavši da bi gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović trebao da naredi nadležnima da očiste smeće iz korita rijeke. što bi gradonačelnik Glavnog grada trebao da

Sekulić je, osvrnuvši se na izjavu Stijepovića koju je dao našoj Televiziji o tome da je Glavni grad najatraktivniji u državi za investicije, rekao da, zahvaljujući nemaru gradonačelnika, imamo "naličje Glavnog grada i pravo lice gradske aljkave i nemarne vlasti, kojoj je najbitnije da se hvališe pred kamerama".

"Zato ga pozivam da se okane demagogije, i naredi nadležnim službama da napokon, za početak, očiste korito Ribnice, da ne čekaju dok opet krenu vode, da im one završe posao noseći šut i smeće prema Jadranskom moru", kazao je Sekulić.

On smatra da Stijepović ne haje ni što se uz Ribnicu nalaze i značajne institucije, među kojima i Evropske unije.

"Stijepoviću, pozivam Vas, kao odbornik DF-a u Skupštini Glavnog grada, kojem je stalo do izgleda Podgorice, da izdate naredbu da se konačno očisti ruglo od korita Ribnice i drugih vodotokova kroz Glavni grad, dok ne dođu kiše. Vaša nebriga za ekološku sredinu i rijeke Podgorice predstavlja sramotu za glavni grad Crne Gore, i sve njegove građane, koji su Vama tobož na prvom mjestu. A i to 25 odsto turista više, ako su prošli kroz Podgoricu, mogli su takođe vidjeti ova ružna obilježja Vašeg nemara na funkciji gradonačelnika", saopštio je Sekulić.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније