Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2015. 16:38 >> 16:27
2

DEMOKRATE PORUČILE

"Dovešćemo Budvu u red"

Demokratska Crna Gora tražiće podršku svih samosvjesnih i zdravomislećih građanki i građana Budve, kako bi, kako su saopštili, onemogućili lica sa optužnica da i dalje betoniraju obalu i klanovski dijele opštinu. To je poručeno na sjednici Inicijativnog odbora Demokratske Crne Gore, koja je održana juče u Budvi.

Na sjednici je donijeta odluka o sazivanju izborne konvencije Demokratske Crne Gore Opštinske organizacije Budva, na kojoj će se birati opštinski odbor,  predsjednik opštinskog odbora i drugi organi Demokrata u toj Opštinskoj organizaciji.

“Na ovaj način, Demokrate zaokružuju svoju partijsku infrastrukturu u ovoj Opštini, čime pokazuju spremnost da što hitnije mijenjaju stvari na bolje u Budvi, na zadovoljstvo svih njenih stanovnika”, navodi se u saopštenju.

Sastav budućeg opštinskog odbora, kako su istakli, garantovaće raskid sa dosadašnjom “nezakonitom praksom lokalnih funkcionera” i predstavljaće dolazeću snagu koja će, “nakon njenog višegodišnjeg lutanja, dovesti Budvu u red”.

Demokrate dodaju da će to postići časni, pošteni, obrazovani, ljudi besprekornih biografija.

“Oni dosadašnjim zalaganjem za unapređenje standarda života Budvana, otkrivanjem i objelodanjivanjem raznih mahinacija i nezakonitog ponašanja ove štetočinske vlasti, ali i ogromnim potencijalom koji posjeduju, bez sumnje zaslužuju neizmjernu podršku i bezuslovno povjerenje, što će se potvrditi na prvim narednim izborima”, poručuju Demokrate.

Saopštili su da će, saglasno sloganu „Pobjede, a ne podjele“,i u Budvi insistirati, a uskoro i učestvovati u rješavanju životnih problema građana.

“Spriječićemo da oni koji prave spektakle od mahanja nacijom i vjerom još par godina tjeraju Budvane da plaćaju najskuplju vodu i komunalije u ovom dijelu Evrope. Demokrate će tražiti podršku svih samosvjesnih i zdravomislećih građanki i građana Budve kako bi onemogućili lica sa optužnica da i dalje betoniraju obalu i klanovski dijele opštinu koju ostavljaju u haosu”, zaključuju u saopštenju.

Sjednici su prisustvovali predsjednik partije, Aleksa Bečić i generalni sekretar Boris Bogdanović.       

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније