Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 09. 2015. 19:18 >> 19:08

KRIVOKAPIĆ S AMBASADORIMA

Kontinuiran napredak u integracijama

Crna Gora ostvaruje kontinuiran napredak u evro-atlantskim integracijama, ocijenili su predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić i ambasadorka Poljske Irena Tatažinjska, navodeći da je od istorijskog značaja poziv koji Crna Gora očekuje od Alijanse.

Tatažinjska je zahvalila Krivokapiću na prijemu i izrazila zadovoljstvo dobrim odnosima Crne Gore i Poljske.

"Sagovornici su ocijenili da Crna Gora ostvaruje kontinuiran napredak u evro-atlantskim integracijama. Tokom susreta sagovornici su podvukli da je od istorijskog značaja poziv koji se očekuje od strane NATO Alijanse za Crnu Goru i da će to biti zaokruživanje nezavisnosti i u bezbjednosno-sigurnosnom kontekstu", saopšteno je iz Skupštine.

Krivokapić je danas razgovarao i sa novoimenovanim ambasadorom Grčke, Sotiriosom Ahtanasiouom.

Oni su, kako se navodi u saopštenju, konstatovali konstruktivnu saradnju dvije države, baziranu na međusobnom razumijevanju sa obostranom željom da se unaprijeđuje i produbljuje.

Krivokapić je poručio da je crnogorski Parlament otvoren i spreman za intenziviranje parlamentarnog dijaloga koji vodi ka snažnijoj saradnji dvije države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније