Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2013. 08:00   >>  14:51 17

BOJKOT

Medojević: U nezboru smo s Đukanovićem

Poslanici Demokratskog fronta bojkotovaće za sjutra zakazanu sjednicu Skupštine Crne Gore, posvećenu premijerskom satu, na kojoj će predsjednik Vlade Milo Đukanović odgovarati na pitanja poslaničkih klubova, potvrdio je za “Dan” član predsjedništva DF-a Nebojša Medojević.

Nakon predsjedničkih izbora i uvida u birački materijal DF je apsolutno siguran da je Miodrag Lekić brutalno pokraden i da su nadležne državne institucije svojim odlukama podržale ovaj izborni organizovani kriminal. DF ne želi da bude saučesnik u kršenju Ustava i u uspostavljanju institucija vlasti na bazi izborne krađe, kazao je Medojević.

On je ponovio da je “nakon Đukanovićevog istupa na sjednici Izbornog savjeta DPS-a jasno da ova partija organizovano, sistematski, kriminalnom zloupotrebom državnih institucija, nadomješta nedostatak glasova i državnim pučem vlada zemljom.”

„Đukanović duboko prezire parlament i narod Crne Gore i mi iz Demokratskog fronta više s njim nemamo šta da pričamo“, kazao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније