Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 10. 2015. 20:37 >> 20:26
5

BJELOPOLJSKA PARTIJA

"Protesti izazivaju blokovsku podijeljenost"

Opozicione partije koje vole i poštuju svoju državu i žele da je demokratski mijenjaju trebaju pod hitno da se ograde od protesta Demokratskog fronta, poručili su iz Bjelopoljske partije.

"Tražimo od svih opozicionih partija da se ograde od protesta koji su u organizaciji Demokratskog fronta, a koji su, neka građani sami cijene, možda poprimili obilježja šovinizma pa i nečega drugog. Ako se pominje osvojena i tkz. „Slobodna teritorija Crna Gora“ za koju se od strane predstavnika Demokratskog fronta najavljuju i pasoši, i to u međunarodno priznatoj državi Crnoj Gori, gdje se dok država ćuti mahom viore zastave druge države i nekih Barskih organizacija onda su građani Podgorice pa i šire u velikom problemu", potpredsjednik Bjelopoljske partije, Rifat Zejnilović.

On se upitao zašto postoji tolika demokratska elastičnost države i zašto se želi stvoriti blokovska podijeljenost.

"Stoga, od ostatka opozicije koja voli i poštuje svoju državu, a želi da je demokratski mijenja, tražimo da se ogradi od protesta koji izazivaju blokovsku podijeljenost", saopštio je Zejnilović.

On je poručio da ne treba dozvoliti da građani na izborima, zbog, kako je kazao, unaprijed dogovorenog scenarija, glasaju za one koji bi da štite državu i one koji bi da stvaraju slobodnu teritoriju.

"Tražimo od vladajuće koalicije da nas uvjeri da nijesmo u pravu i da pod hitno podrži zahtjev Liberalne partije koja je od predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića zatražila da odmah zakaže prvu sjednicu Drugog redovnog zasjedanja, koja će se održati u Prijestonici Cetinje", naveo je potpredsjednik Bjelopoljske partije.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније