Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2013. 13:10 >> 13:14
3

REAGOVANJE

SDP: Znamo zašto smetamo SNP-u

Socijalističkoj narodnoj partiji smetaju Socijaldemokrate jer je to jedina stranka koja se u parlamentu od početka bori za građansku,nezavisnu i evroatlantsku Crnu Goru, saopšteno je šef medijskog pula Socijaldemokratske partije Mirko Stanić.

Komentarišući izjavu šefa medijskog centra SNP-a Dragana Koprivice koji je rekao da bi najbolje bilo da se SDP ukine, jer bi Crna Gora bez nje krenula naprijed, Stanić je rekao da razumije zbog čega njegova partija smeta SNP-u.

 “Teško da može i shvatiti kad predstavlja SNP koja je nastala iz jedinstvene Demokratske partije socijalista kao antievropska agentura Slobodana Muloševića u Crnoj Gori. Razumljivo je da im smeta jedina partija u parlamentu koja se od početka bori za građansku, nezavisnu i evroatlantsku Crnu Goru”, naveo je Stanić u reagovanju dostavljenom agenciji MINA.

On je naveo da SDP, povodom prigovora u vezi izbora, ima isti stav kao evropski zvaničnici, dodajući da to Koprivica nije shvatio.

“Stav predstavnika Evropske komisije Dirka Langea je isti kao i SDP-a, da se svi prigovori rješavaju kroz institucije sistema i da je to jedini evropski put”, kazao je Stanić.

Prema njegovim riječima, to je poznato “Solaninom sudiji i profesoru štrajk-brejkeru na Beogradskom univerzitetu”.

“To zna profesor koga je Milošević doveo kada se čitav Beogradski univerzitzet digao da brani evropsku budućnost Srbije. Poslaniku koji je u Skupštini navodio da je Amerika nastala od kriminalaca a da bi potom pisao hvalospjeve o svom putu u tu Ameriku”, rekao je Stanić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније