Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2013. 13:35 >> 16:52
4

REAKCIJA

Vuković: Medojevićeva „labudova pjesma“

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević shvatio je do sada da bi svaki naredni duel sa premijerom Milom Đukanovićem značio za njega i njegovu logiku još jedan težak udarac, kazao je za Portal RTCG poslanik DPS-a Miodrag Vuković.

Medojević je najavio da će poslanici Demokratskog fronta bojkotovati sjutra premijerski sat. „Đukanović duboko prezire parlament i narod Crne Gore i mi iz Demokratskog fronta više s njim nemamo šta da pričamo“, kazao je Medojević.

„Priča gospodina Medojevića je već labudova pjesma, istrošena priča, najgore u svemu je što on prestaje da bude interesanatan pa i kad iznosi neistine“, kazao jeVuković reagujući na ovu izjavu.

On kaže da Medojevićeve stavove ni evropski zvaničnici više ne komentarišu, čak u posljednje vrijeme neće ni da razgovaraju sa njim.

“Zašto ga je zaobišao gospodin Lange kao jednog od prvaka crnogorske opozicije, kako za sebe tvrdi“, pita Vuković.

„Medojević po starom, od kada se okrenuo protiv Crne Gore ništa novo od njega, tu i tamo zaintrigira crnogorsku javnost, inače je dosadio svima. On se razumije u sve. Biti u pravu po svim stvarima je elementarno nepristrajno“, kazao je Vuković.

„Medojević je do sada shvatio da bi mu svaki naredni duel sa Đukanovićem značio još jedan težak udarac na njegovu logiku i njegovo poimanje stvarnosti“, kazao je Vuković.

On je Medojevića pitao zašto ne priča o kriminalu i korupciji u opozicionim redovima.

„Zašto ne priča o osam miliona eura koje je dobio od Slobodana Radulovića iz Beograda“, pitao je Vuković.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније