Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2015. 08:24   >>  16:23 23

IZVOR IZ BRISELA

Alijansu ne zanimaju protesti

Protesti u Crnoj Gori nijesu takvog obima da bi zanimali NATO. Uostalom, u svim demokratskim državama protesti su uobičajena stvar, kazao je Pobjedi izvor iz Alijanse.

 

On je na brifingu, u sjedištu Alijanse u Briselu, kazao da taj savez prati dešavanja u Crnoj Gori zato što je naša država najjači kandidat za članstvo.

“Pratimo dešavanja jer predstavnici Sjevernoatlantskog paktat naredne nedjelje dolazi u Crnu Goru i konstantno procjenjujemo progres kako bi na Ministarskom samitu u decembru donijeli odluku o pozivu Crnoj Gori”, kazao je izvor iz Alijanse.

Na pitanje novinara koliko će Izvještaj o napretku Evropske komisije uticati na decembarsku odluku on kaže da hoće indirektno, ali da Alijansa ima svoje interne izvještaje.

“Prikupljamo što više informacija, preko ambasada NATO članica u Crnoj Gori, ali i naših eksperata, koji imaju svoje interne izvještaje, ali i nevladinog sektora. Sastanak naredne nedjelje, naši izvještaji i izvješaj EK će nam zajedno pomoći da imamo što bolji uvid u stanje na terenu kako bismo donijeli odluku”. kaže zvaničnik Alijanse.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније