Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2015. 16:22 >> 09:19
17

DPS PORUČIO

DF razobličio uzaludnu politiku

Sve što je Demokratski front (DF) postigao ovih dana je razobličavanje sopstvene politike i otkrivanje pravih namjera – rušili bi, hapsili i obračunavali se sa svakim ko ne misli kao oni, nevažno da li je riječ o studentima, radnicima, vjerskim poglavarima, opozicionim kolegama ili vlasti, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

"Kad god se učini da Demokratski front ne može niže pasti u svom prostakluku, oni sami sebi prirede još dublji sunovrat.  Skup sa koga se poručuje 'srušićemo sve' ne može biti ni miran, ni demokratski, ni građanski. Tamo odakle se poziva na 'kratke postupke' i otimačinu, nema dobrih namjera, kao što nema razumnih političara koji se mogu zahvaljivati Amfilohiju za 'širenje ljubavi i mira'. Riječ je samo o grupici političkih zaludnjaka, iz čije perspektive demokratija predstavlja isključivo bezakonje i mogućnost da se uvredama i nasiljem obračunavaju sa političkim neistomišljenicima“, navodi se u saopštenju DPS-a.

U toj partiji smatraju da DF ne bira ni riječi ni načine, te da im je samo „važno da se svim sredstvima opravda dvonedjeljno maltretiranje građana Glavnog grada, pa makar to bile i prijetnje po mir i bezbjednost u zemlji.“

Dobro je što je DF organizovao proteste, dodaju iz DPS-a, jer je to, po njihovom mišljenju, idealna prilika da se građani uvjere što nude (Andrija) Mandić i ostali.

„Svoj uzaludno potrošen politički vijek čelni ljudi DF-a pokušavaju da spasu podizanjem šatora u kojima borave plaćeni spavači, dok ih sa Medojevićeve bine nevaspitani naturščici bodre da 'izdrže', valjda do naredne isplate.  Na njihovoj 'slobodnoj teritoriji' koju im je obezbijedila država, ne stanuju dobre namjere i ideje, već isključivo politički manipulatori i malobrojni koji još na tu manipulaciju pristaju. Sada se samo čeka kakva – takva slamka spasa za političke pozicije Mandića i ostalih, pa će sami okrenuti leđa svojim izmanipulisanim pristalicama, kao što to čine nakon svakog političkog poraza“, dodaje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније