Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 04. 2013. 14:00 >> 16:17

DELEGACIJA EP

Kukan: Neophodni rezultati

Pozitivni rezultati u pregovorima o poglavljima 25 i 26, te u obezbjeđivanju nezavisnosti sudstva, slobodi medija i reformi javne administracije, neophodni su za napredak u procesu evropskih integracija, kazao je šef Delegacije Evropskog parlamenta Eduard Kukan.

Kukan je danas razgovarao sa predsjednikom Filip Vujanović.

Kukan je, kako je saopšteno iz predsjednikovog kabineta, čestitao Vujanoviću reizbor za Predsjednika Crne Gore.

Kukan je naglasio da Crna Gora, kao jedina država u procesu pregovora, ima izuzetno važnu ulogu u pogledu afirmacije procesa pridrživanja cijelog regiona.

Predsjednik Vujanović je iskazao i čvrstu odlučnost Crne Gore da nastavi putem evropskih integracija, implementirajući neophodne reforme, posebno u pogledu nezavisnosti sudstva i u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније