Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 10. 2015. 08:18 >> 08:06
24

ZASJEDA I ODBOR

Danas proširena sjednica Kolegijuma

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić zakazao je za danas proširenu sjednicu Kolegijuma, na koju je pozvao i predsjednike stranaka koji su poslanici. I predsjednik Odbora za bezbjednost Melvudin Nuhodžić zakazao za danas u 14 sati hitnu sjednicu tog skupštinskog tijela povodom aktuelnih dešavanja.


Na kolegijum su pozvani lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Demosa Miodrag Lekić, Socijalističke narodne partije Srđana Milića Pozitivne Crne Gore Darka Pajovića i Liberalne partije Andrija Popović.

"Mora se doći u Skupštinu i razgovarati. Mirni protesti jesu demokratsko sredstvo, ali ne mogu biti trajno sredstvo. Mora se razgovarati, nema drugog načina", kazao je Krivokapić nakon demonstracija.

Krivokapić je ranije sinoć kazao da je ponudio poslanicima da uđu u Skupštinu, nakon što su oni to zatražili na protestnom okupljanju ispred te institucije.


Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније