Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 11. 2015. 15:04   >>  14:52

U BUDVI

Odbornici SNP-a neće na svečanu sjednicu

Odbornici Socijalističke narodne partije (SNP) u budvanskom parlamentu neće prisustvovati svečanoj sjednici tog tijela, zbog, kako kažu, činjenice da je lokalna vlast izgubila legitimite.

 

Iz SNP-a ocjenjuju da budvanska vlast već izvjesno vrijeme ne odražava volju građana iskazanu na izborima 2012. godine, „pošto je kupovinom opozicionih odborničkih mandata uspostavljena neka nova većina za koju građani nijesu glasali“.

„Smatramo da je, radi vraćanja povjerenja građana, neophodno u što je moguće kraćem roku raspisati lokalne izbore i izabrati novu vlast koja bi imala mandat da u naredne četiri godine vodi našu Opštinu, da joj vrati sjaj i nadu u budućnost kakvu naši građani zaslužuju.Budva može i zaslužuje - i više i bolje. S obzirom da SNP baštini tekovine antifašističke borbe i sa pijetetom se sjeća svih onih naših sugrađana koji su dali živote u borbi za oslobođenje od fašističke i nacističke okupacije, članovi Opštinskog i mjesnih odbora obići će Spomen obilježja i položiti cvijeće u znak sjećanja na njihove žrtve i herojsku borbu“, naveli su oni.

Budvanski SNP je čestitao svim građanima Dan opštine, koji je ujedno i Dan oslobođenja u Drugom svjetskom ratu, „uz želju da nam period pred nama donese više nego neophodne promjene, koje bi omogućile mnogo ljepši i kvalitetniji život u našem gradu“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније