Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 11. 2015. 08:24 >> 08:12
1

ZA FEBRUAR

Odgođeno suđenje Radunoviću

Suđenje poslaniku Demokratskog fronta DF-Slavenu Radunoviću u Prekršajnom sudu u Podgorici, zbog remećenja javnog reda i mira na protestima održanim 17. oktobra ispred Skupštine, juče je odgođeno za 1. februar kako bi se dostavio snimak sa njegovog hapšenja.

 

Sutkinja Sonja Pepeljak prihvatila je predlog advokata Jugoslava Krpovića koji zastupa Radunovića, da se u svojstvu svjedoka sasluša Gojko Raičević koji je sporne večeri bio u blizini i čiji je kamerman sve snimio, prenosi Pobjeda.

Do narednog pretresa odbrana treba da dostavi i odluku CB Podgorica o održavanju protesta ispred Skupštine.

Poslanik Radunović tereti se da je 17. oktobra omalovažavao policijske službenike i da nije postupio po njihovom naređenju, odnosno da nije htio da se udalji.

Radunović je na prvom pretresu tvrdio da mu policajci tada nijesu saopštili razlog zbog kojeg nema pravo da prođe putem gdje se održavao protest.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније