Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 11. 2015. 17:22 >> 17:14
11

BIVŠIM KOLEGAMA

Krivokapić: Njih će vrijeme otpisati

Socijaldemokratska partija spremna je za novo doba crnogorskog političkog života, saopštio je lider stranke Ranko Krivokapić u Baru na opštinskoj konvenciji.

Na XIX Opštinskoj konvenciji SDP Bar, izabrana su 34 člana odbora, uz predsjednike Mjesnih odbora, koji su po fukciji i članovi Opštinskog odbora.

Na skupu Krivokapić je saopštio da SDP slavi 25 godina na, kako kaže pravoj strani istorije, dodajući da su u politiku ušli „da bi branili vrijednosti“.

Krivokapić je poručio da je ta partija spremna za novo doba crnogorskog političkog života, navodeći „da je jedino SDP od prvog dana u Evropi kroz Socijalističku Internacionalu“.

"A drugi ne mogu biti, jer im nećemo to članstvo potpisati. Njih će vrijeme otpisati… U istoriji je poznato - što je veća izdaja, mora se većom laži pokriti. Mi idemo dalje, ne bojimo se budućnosti, hoćemo da gradimo slogu onako kako to i himna poziva, da nam sloga svima daje krila. Dolazi vrijeme da se mjerimo koliko dobrog možemo učiniti građanima. Neka vjera ostane privatna stvar svakog građanina, a Crna Gora mora biti građanska, učeći sve - i Kuran i Bibliju i Kapital“, rekao je Krivokapić.

Podsjetio je na sjutrašnji datum, 29. novembar je kaže „praznik države koju smo voljeli“, ali i ukazao da u danima pred nama stiže poziv za članstvo u Alijansu, što vidi kao novi sistem vrijednosti.

„Imaćemo mjesto među velikim, Crna Gora je bila mala u igri velikih, sad će biti dio Alijanse“ - istakao je Krivokapić, prenosi Bar info.

Krivokapić je ukazao da mu pobjeda pravih vrijednosti predstavlja satisfakciju, a da od ulaska u Alijansu Crna Gora očekuje i ekonomsku dobit, odnosno dolazak pravih investitora "koji će donositi, a ne odnositi iz Crne Gore". On je saopštio i da bazična infrastruktura i prirodni resursi moraju ostati vlasništvo države.

„Bar je bio prijestonica nepokorene Crne Gore, sad treba da bude prijestonica razvoja“ – zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније