Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 11. 2015. 21:32 >> 21:24
8

KRIVOKAPIĆ PORUČIO

Pravda da ne bude samo na papiru

U Podgorici je večeras održana izborna konvencija Odbora Glavnog grada Socijaldemokratske partije, na kojoj je predsjednik te stranke Ranko Krivokapić poručio da je put koji je SDP trasirao, ostao put Crne Gore, a to je evroatlantska Crna Gora.

Krivokapić je saopštio i da je prošlo vrijeme usvajanja zakona i agendi, i da je došlo vrijeme primjene tih propisa. Cilj je kako kaže da tu primjenu svi naši građani osjete.

"Da pravda ne bude samo na papirima. Ako obezbijedimo pravdu biće i časnog i poštenog posla u Crnoj Gori. To su obrasci koji pišu u Ustavu Crne Gore", kazao je Krivokapić.

"Jedna je Crna Gora, jedna je istina kao što je jedna pravda. Mi hoćemo pravdu za sve građane Crne Gore… Pravdu da zajedno pokažemo ko može bolje”, poručio je lider SDP-a.

On kaže da je SDP jedina partija koja nije griješila i da će u novoj - evropskoj Crnoj Gori SDP zauzeti svoje mjesto.

Potpredsjednik stranke, Raško Konjević kazao je da je građanima dosta podijela, i da žele promjene u ponašanju i vlasti i opozicije.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније