Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 12. 2015. 10:32 >> 14:53
3

ČESTITKA KRIVOKAPIĆA

Tivat je Crnoj Gori dao zapadnu vrijednost

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je povodom današnje svečane sjednice Skupštine opštine Tivat čestitku građanima, predsjedniku SO Krstu Boškoviću i odbornicima.

 

Krivokapić je istakao da je Tivat kao grad razvoja i mudre lokalne politike, počivajući na načelima racionalnosti i održivosti, dao svoju zapadnu vrijednost čitavoj Crnoj Gori na njenom evroatlantskom putu.

"Dobijanje pozivnice za punopravno članstvu u NATO je uspjeh svih progresivnih snaga, politike mira i sigurnosti. Tivat ima puno pravo da slavi ovaj istorijski iskorak nezavisne Crne Gore", navodi Krivokapić u saopštenju.

On se građanima Tivta zahvalio na svim naporima koje su pružili da ovaj vanjsko-politički prioritet naše države bude dosegnut.

"Duboko sam uvjeren da će Tivat biti i dalje primjer zapadnih vrijednosti čuvajući svoj građanski i multinacionalni duh – kao jedna od najljepših vazdušnih, a sada već i morskih luka Crne Gore za sve njene posjetioce i namjernike", naglasio je Krivokapić.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније