Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 05. 2013. 19:45 >> 19:53

BRISEL

VIDEO: Crna Gora ne skriva slabost

Proces skrininga, koji će pokazati šta je Crna Gora izgradila od pravnog sistem, a šta joj fali da bi postala država članica, u završnoj je fazi.

Brisel vjeruje da je Crna Gora sebe prikazala sasvim otvoreneo i da nije sakrila nijednu slabost, kazala je za RTCG Marta Garsija Fidalgo, koja predvodi evropski tim u pregovorima.

U Vladi vjeruju da će suočavanje sa sobom djelovati otrežnjujuće na naše institucije pa valja očekivati i striktnije poštovanje zakona.

 

 

Nevenka Ćirović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније