Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 12. 2015. 13:05 >> 15:35
1

ČESTITKE PARTIJA

Podgorica indikator razvoja CG

Deceniju nakon obnavljanja nezavisnosti, Podgorica je indikator kvaliteta razvoja i snažnog razvojnog tempa crnogorskog društva i njegovog standarda, kazao je u čestitki povodom Dana Glavnog grada predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović. U SNP-a smatraju da je Glavni grad ekonomski, kulturni i turistički centar Crne Gore, ali da treba da ima efikasniju lokalnu samoupravu. Socijaldemokrate su, s druge strane, zadovoljne radom gradske uprave.

"Podgorica je simbol moderne države Crne Gore i njenog napretka. Kao privredni, kulturni, univerzitetski i ekonomski centar države, Podgorica je uspjela da bude zamajac sveukupnog napretka Crne Gore. Smještena između bogate zetske ravnice, Skadarskog jezera, na raskršću svih puteva i turističkih centara, ona je garant kvaliteta života svojih žitelja", istakao je Popović.

Kako je naglasio, kvalitetnom valorizacijom i pametnim planiranjem održivog razvoja svih tih potencijala kojima je bogata ta oblast, Podgorica će još snažnije nastaviti takvim putem, "na kojem ćemo mi liberali uvijek biti saveznici građanima".

SNP: Podgorica ekonomski, kulturni i turistički centar

“Pred Podgoricom se postavljaju novi zahtjevi koje nameće savremeni trenutak - da se znanjem, radom i odgovornošću ostvare promjene koje će Glavni grad dodatno učiniti istinskom metropolom koja usvaja i primjenjuje evropske vrijednosti", navodi se u čestitki predsjednika SNP-a Srđana Milića.

Kako je istakao, Podgorica kao ekonomski, kulturni, administrativni i turistički centar Crne Gore treba da ima modernu i efikasniju lokalnu samoupravu, koja će biti primjer vladavine i zaštite socijalnih i svih drugih prava građana.
 
"Vjerujem da će Podgorica adekvatnom valorizacijom brojnih razvojnih potencijala i temeljnim planiranjem održivog razvoja, biti bolje mjesto za život, odnosno da ćemo biti svjedoci rasta standarda i kvaliteta života svih građana Glavnog grada”, navodi se u čestitki Milića.

On je poželio i svim građanima koji slave Svetog Nikolu da praznik provedu u krugu najbližih, u zdravlju, slozi i blagostanju.

Brajović: Podgorica grad ljepote

Čestitku je, u ime Socijaldemokrata, uputio i predsjednik te partije, Ivan Brajović.

“Podgorica je uvijek bila grad ljepote, kulture, tolerancije i ljudske topline, obrazovni centar, ali i grad koji je ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu prepoznat kao grad multietničkog i multikulturalnog sklada” navodi se u čestitki.

Brajović ističe da je zahvaljujući naporima gradske uprave, Podgorica postala simbol modernog života i napretka.

“Međutim, zahvaljujući pozitivnoj energiji, posvećenosti i ozbiljnosti koja karakteriše novu gradsku upravu, Podgorica postaje i napredna, funkcionalna, istinska evropska metropola,koja je pruža mogućnosti za još ugodniji i kvalitetniji život. Ubijeđen da ćemo zajedničkim snagama nastaviti rad na jačanju i građenju bolje i uspješnije Podgorice, koja će i dalje predstavljati simbol savremene i slobodne Crne Gore”, dodaje se u čestitki.


 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније