Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 05. 2013. 10:19 >> 10:22
3

UPORNI

Opet protest ispred ambasade

Srpska lista ponovo će, kako najavljuju, sjutra održati protest ispred ambasade Srbije u Podgorici. Kako su naveli, na Vaskrsni utorak, okupiće se ispred ambasade „povodom priznanja lažne države Kosovo od strane vlasti u Beogradu“.

Iz Srpske liste, koja je nedavno upriličila malobrojni skup pred ambasadom Srbije, navode da, pošto novi glas protesta dižu „tokom trećeg dana vaskršnjih praznika koje slave pravoslavni hrišćani, on neće imati karakter klasičnog skupa, odnosno protestnog mitinga“.

Srpska lista će, performansom ,,Za Vaskrs Srbije'' i potom konferencijom za novinare na prostoru ispred ambasade, „ponovo poslati poruku da nismo slijepi, i pored većine koja možda jeste ili se sračunato tako ponaša, i da ne pristajemo na izdaju svete srpske zemlje“.

SL je, prije desetak dana organizovala protest ispred ambasade Srbije. Tada je lider SL, Dobrilo Dedeić, poručio da je sporazum o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine sraman i da predstavlja prećutno priznanje nezavisnosti Kosova. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније