Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 12. 2015. 13:20 >> 13:07
1

ISPITATI POZADINU

PzP osudio napad na Dajkovića

Pokret za promjene (PzP) najoštrije je osudio napad na člana DEMOS-a, Vladislava Dajkovića.

 

Najnoviji napad, kažu iz PzP-a, posljedica je činjenice da je vlast legitimisala nasilje kao metod političke borbe.

“Najnoviji napad na aktivistu DEMOS-a posledica je činjenice da je režim legitimisao nasilje kao metod političke borbe. Najoštrije osuđujemo napad na Dajkovića, koje prema riječima žrtve ima političku pozadinu”, navodi se u saopštenju.

U PzP-u i Frontu, kako dodaju, i svi časni, pošteni i hrabri ljudi koji već mjesecima podržavaju našu borbu za prve poštene izbore -  to su najbolje osjetili na njihovoj koži.

“Ovo je još jedna potvrda našeg jasno iskazanog stava da se protiv ovog kriminalnog i nasilnog režima moramo boriti masovno, jedinstveno i nenasilno, kako bi došli do slobodnih izbora na kojima ćemo ih sigurno pobijediti, a potom poslati tamo gdje i pripadaju. Zato još jednom pozivamo sve opozicione kolege da prestanu sa gubljenjem vremena u Krivokapićevom pozorištu i podrže naše napore za obezbeđivanje prvih slobodnih i poštenih izbora”, poručuju oni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније