Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 05. 2013. 15:20 >> 15:20

POZITIVNA PREDLAŽE

Skupština o Snimku naredne sedmice?

Pozitivna Crna Gora predložiće na sjutrašnjoj sjednici Kolegijuma predsjednika Skupštine, da o otvaranju parlamentarne istrage o aferi Snimak, parlament raspravlja naredne sedmice.

Skupština danas razmatra nekoliko Predloga zakona, a ne dnevnom redu je o otvaranje parlamentarne istrage u vezi afere Snimak i formiranje Anketnog odbora.

Agencija Mina prenosi da je Pozitivna predložila da Skupština raspravlja o otvaranju istrage iduće sedmice, zbog činjenice da predstavnici Demokratskog fronta i dalje bojkutuju rad parlamenta.

Predlog pozitivne sjutra bi trebalo da usvoji i Kolegijum predsjednika Skupštine, jer je sa njim saglasna i vladajuća većina.

Predlog za pokretanje parlamentarne istrage ranije su pokrenuli sedam poslanika Pozitivne i 20 poslanika Demokratskog fronta, koji bojkutuju rad parlamenta, zbog navodnih neregularnosti na predsjedničkim izborima.

Poslovnikom Skupštine je predviđeno da se parlamentarna istraga može otvoriti zbog sagledavanja stanja u određenoj oblasti i razmatranja pitanja od javnog značaja.

Nakon otvaranja parlamentarne istrage formira se Anketni odbor, na čijem čelu, prema Poslovniku, treba da bude predstavnik opozicije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније