Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 02. 2016. 08:24 >> 08:12
2

ŠTIĆENE LIČNOSTI

Pajović i Jasavić pod policijskom zaštitom

Poslanicima Pozitivne Crne Gore, Darku Pajoviću i Azri Jasavić, dodijelje je status štićenih ličnosti, na osnovu bezbjednosne procjene Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), pišu štampani mediji.

Dan prije glasanja o povjerenju Vladi, iz Pozitivne je upućen dopis nadležnim organima da se zbog brojnih anonimnih telefonskih, SMS i prijetnji na društvenim mrežama napravi procjena o ugroženosti lidera Pozitivne Pajovića i poslanice Jasavić.

Prema saznanjima Pobjede, Uprava policija je obavila procjenu i još 3. februara uputila Ministarstvu unutrašnjih poslova zaključak da dva poslanika budu štićene ličnosti. Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević nije prisustvovao sjednici Vlade prošle sedmice, stoga je ta procedura obavljena na jučerašnjoj sjednici.

Podsjećamo, Pajović i Jasavić su se na meti dijela javnosti našli nakon što je Pozitivna Crna Gora, u Skupštini, glasala za povjerenje. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније