Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 02. 2016. 17:32 >> 17:17
6

PARTNERI DOBRODOŠLI

LP samostalno na izbore

Liberalna partija (LP) spremna je za samostalan nastup na izborima, saopšteno je iz te stranke.

“Liberalna partija ide trasiranim putem koji svi jasno prepoznaju. Naša načela prihvatili su, na neki način, svi u Crnoj Gori. A mi liberali držimo se toga smjera od 1990. do danas, pa ko je s nama na tom putu, dobrodošao je”, rekao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović na sjednici Glavnog odbora LP održanoj danas u Podgorici.

Budućnost liberala i LPCG je, kako ddodaju, neupitna.

“Svakog dana sve više ćemo to pokazivati građanima a oni će sve više i masovnije podržavati takvu našu politiku. Liberalna partija nikad neće pristati i podržati neprincipijelne kompromise koji se protive zakonima i Ustavu države, zarad kratkoročnih politikanskih interesa koji se pokušavaju nametnuti crnogorskoj javnosti. Liberali su i dokazali svoju principijelnost i dalekovidost Deklaracijom o stabilizaciji političkog i parlamentarnog života, koja je ovih dana i našla svoje mjesto na političkoj agendi, nekoliko mjeseci nakon takve inicijative LP u Skupštini”, navodi se u saopštenju.

Iz LP poručuju da bilježe trend rasta podrške javnosti i stalni rast članstva. Generalni sekretar LP, Esad Šainović, kazao je da je partiji prošlog mjeseca pristupio značajan broj novih članova, naročito mladih.

“Predsjedništvo Liberalne partije analiziralo je situacije i izazove lokalnih samouprava, naročito, u Budvi, Kotoru i Tivtu, te mogućnost doprinosa LP razješavanju takvih problema i zadovoljenju najboljih interesa građana. Boro Samardžić, koordinator LP za izbore u Tivtu najavio je snažnu kampanju liberala u tom gradu i snažnu podršku građana kakvu je LP u Tivtu uvijek održavala”, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније