Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2013. 08:20 >> 14:57

DO JULA

Pozitivna mijenja kadrove

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović najavio je da će ta stranka kompletnu kadrovsku kombinatoriku zaokružiti u julu kada su planirana i imenovanja preostalih potpredsjednika, političkog direktora i izmjene u Predsjedništvu.

„Kadrovske promjene su, kako su i najavljene, započete na ovoj, a biće kompletirane na sljedećoj sjednici Glavnog odbora. Najavili smo nakon šest mjeseci od ulaska u parlament prvu rotaciju u poslaničkom klubu. Ono što smo planirali u rokovima koje je postavio Glavni odbor je urađeno i vjerujem da ćemo ovim promjenama ostvariti cilj koji smo zacrtali - biti još spremniji za naredne izazove koji nas čekaju, a to su u prvom redu predstojeći lokalni izbori“, rekao je Pajović u intervjuu za Vikend novine.

Na pitanje zašto je pola institucija u Crnoj Gori je u VD stanju Pajović je odgovorio da nam je cijela država u VD stanju.

„Takvo stanje odgovara samo i isključivo vladajućoj klasi, ali ne i njenim građanima. Dobro bi bilo da Crna Gora pređe iz VD u neko redovno stanje. Flagrantni primjeri političke diskriminacije prilikom zapošljavanja, primjeri zloupotrebe državnih resursa DPS-a u izborne svrhe su jasno ogolile način izbornih pobjeda DPS-a, ali čini se i jasno ukazali na neophodnost promjena. Poruke evropskih zvanični-ka su jasne, vladavina prava mora biti osigurana i afera Snimak ozbiljno procesuirana. Ako tome dodamo i ustavne promjene u oblasti pravosuđa, onda je ogroman posao pred nama do izmjene VD stanja u redovno stanje države“, ocijenio je Pajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније