Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 02. 2016. 17:54   >>  17:45

SDP PITA ŠĆEPANOVIĆ

Da li DPS stoji iza svojih tvrdnji?

Socijaldemokratska partija (SDP) zatražila je od poslanice Demokratske partije socijalista (DPS) Marte Šćepanović da kaže da li DPS stoji iza tvrdnji izrečenih na press konferenciji po završetku pregovora u Skupštini Crne Gore ili ne.

Šćepanović je ranije danas saopštila da potpredsjednik SDP-a, Raško Konjević, sluša samo lidera te partije, Ranka Krivokapića, te da su se njih dvojica "zanijeli i pokušali da trguju funkcijom, kojom više ne raspolažu".

"Ključno pitanje na koje poslanica Marta Šćepanović u svom obraćanju ne uspijeva da odgovori: da li DPS stoji iza tvrdnji izrečenih na press konferenciji po završetku pregovora ili ne? Dakle, da li su prihvatili sve, osim pitanja Javnog servisa, koji danas funkcioniše kao partijska televizija a ne kao javni servis? I u čemu je problem da to u pisanoj formi potvrde crnogorskoj javnosti, ako stoje iza javno izrečene riječi?", navodi se u reagovanju SDP-a.

U toj partiji smatraju da bi bilo korisnije da Šćepanović, kao predstavnik građana, saopšti šta misli o slučaju “Limenka”, Insitutu "Simo Milošević" gdje je prodato oko 200.000 m2 zemlje i 75.000 m2 objekata na pjeni od mora za 10 miliona eura, pitanju Solane gdje metar kvadratni želi da se proda po cijeni od pet centi...

"I da li zna koliko štete ti slučajevi nanose građanima za koje se navodno Marta tako revnosno zalaže", dodaje se u saopštenju.

Takođe, SDP je poručio da poslanica DPS-a saopšti javnosti šta misli o postupcima kolega iz Predsjedništva i Glavnog odbora DPS koji su osumnjičeni za kriminalno udruživanje i na desetine miliona štete koje su nanijeli građanima, "a sve pod plaštom borbe za bolji život funkcionera DPS-a".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније