Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 02. 2016. 17:41 >> 17:29

"GODINA IZAZOVA"

Pavićević lider beranskog SDP-a

Beranski odbor SDP-a na konstitutivnoj sjednici za predsjednika je jednoglasno izabrao Mirka Pavićevića.

On je istakao da je pred tom partijom godina izazova.

“SDP će sa obnovljenom kadrovskom osnovom, s jasnim programskim opredjeljenjima ponuditi građanima Berana svoj koncept rješavanja nagomilanih problema sa kojima se kao zajednica suočavamo”, poručio je Pavćević.

Na sjednici je izabran i novi saziv Predsjedništva OO, koji će u narednom periodu činiti: Mirko Pavićević, Edis Škrijelj, Mladen Marsenić, Radmila Obadović, Adnan Pačariz, Đorđe Delević, Esad Gruda, Suad Spahić i Dejan Radonjić, dok će funkciju portparola SDP-a na lokalnom nivou obavljati Azemina Obradović.

"Na sjednici je konstatovan rast interesovanja za politiku SDP-a u proteklih par mjeseci, što će predstavljati  garant dobrog rezultata na narednim izborima", dodaje se u saopštenju te partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније