Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 03. 2016. 20:27 >> 20:10
7

POSLANICA DF-A

Bošnjak: Štićenik Komanskog glasao 2012.

Poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjak, koja je nedavno pokrenula priču o navodnoj zloupotrebi štićenika Komanskog mosta u političke svrhe, kaže da su utvrdili da je jedna osoba, koja se trenutno nalazi u toj ustanovi, glasala na parlamentarnim izborima 2012. godine.

"Mi smo uspjeli da nađemo jednu osobu koja se trenutno nalazi u Komanskom mostu a koja je glasala na parlamentarnim izborima 2012. Taj podatak, kopiju potpisa i stranice iz biračke knjige sam dostavila Tužilaštvu da oni utvrde da li je u to vrijeme to lice bilo lišeno poslovne sposobnosti i da li je eventualno neko glasao umjesto te osobe", navodi Bošnjak.

Napominje da ipak najveći problem to što se štićenici Komanskog mosta uopšte nalaze u Biračkom spisku.

Tužilaštvo bi, naredne sedmice, trebalo da izađe sa izvještajem povodom ovoga.

Svetlana Slavujević, TVCG

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније