Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 04. 2016. 09:08   >>  08:52 4

DPS PORUČUJE

Krivokapić da nauči nešto od Rutovićke

Članica Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Tamara Vukašinović kazala je da bi lider Socijaldemokratske partije (SDP), Ranko Krivokapić mogao da nauči nešto od bivše direktorice TVCG, Radojke Rutović, kada, kako je navela, za tolike godine ništa nije naučio od DPS-a.

 

Podsjećamo da je Rutovićka, podnijela je neopozivu ostavku na funkciju direktorice TVCG. Ostavke su podnijele i urednica informativnog programa Aleksandra Pavićević i šefica deska Vesna Terić.

Nakon toga iz SDP-a su pozdravili , kako su naveli u saopštenju, početak oslobađanja Javnog servisa od stega partijske kontrole i interesnih krugova, koji su, kako ističu, zarobili ovu važnu instituciju za demokratske procese u Crnoj Gori.

„Umjesto Rankovićevskih saopštenja SDP, bolje bi im bilo da savjetuju svog lidera da nauči nešto od Radojke Rutović, kad za tolike godine ništa nije naučio od DPS“, kazala je Vukašinović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније