Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 04. 2016. 20:54   >>  20:42 5

KATNIĆ DA ISPITA

Roćen: Medojević širi laži o meni

Glavni politički savjetnik premijera, Milan Roćen, negirao je navode lidera Pokreta za promjene i Nebojše Medojevića da je umiješan u propalu privatizaciju hotela "As" u Perazića Dolu.

Roćen je najavio da će obratiti Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i tražiti da pozove Medojevića i da mu omogući da saopšti sve što zna i ima o njemu, uključujući i navode o privatizaciji hotela AS.

Medojević je saopštio da bi "Katnić morao otvoriti istragu o ulozi Milana Roćena u vezi privatizacije hotela "As", navodeći kako postoji osnovana sumnja da je Roćen, preko posrednika i paravan firme iz Bečića, vodio iz sjenke čitavu transakciju koja je podrazumijevala niz protivzakonith aktivnosti".

"Bez obzira što su mi mnogi savjetovali da ne reagujem na bolesne izmišljotine Nebojše Medojevića o mojoj navodnoj povezanosti sa privatizacijom hotela AS u Perazića dolu, uz argumentaciju da već odavno niko ne vodi računa šta on priča, ipak sam odlučio da to učinim, s mukom se uzdržavajući od teških riječi kakve zaslužuje ovaj poslanik sa ulice. Zapravo da ga podsjetim da bi umjesto što obmanjuje javnost morao znati da kao poslanik ima zakonsku obavezu da sva eventualna saznanja o nekom izvršenom krivičnom djelu saopšti tužiocu u zakonom propisanoj formi i postupku. Međutim, pošto i sam zna da je sve to iz arsenala laži koje godinama širi o meni, od toga neće biti ništa", naveo je Roćen u reagovanju.

Bivši šef diplomatije dodaje da je Medojevića "u javnoj polemici ranije pozivao da se odrekne poslaničkog imuniteta kako bi doprinio da nadležni organi utvrde istinu o njegovim politički motivisanim optužbama".

"Naravno, nije to smio da učini. Zbog toga ću se zvanično obratiti Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da pozove poslanika Nebojšu Medojevića i da mu omogući da saopšti sve što zna i ima o meni, uključujući i izmišljotinu o privatizaciji hotela AS. Računam da je i to put koji vodi izgradnji društva u kojem razni politički nezadovoljnici, ozlojeđeni gubitnici i osvjedočeni šarlatani neće moći nekažnjivo da vrijeđaju i blate poštene ljude", poručio je Roćen u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније