Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 02. 2013. 20:37   >>  21:47

KRIVOKAPIĆ-ARENS

Demokratizovati izborni proces

Demokratičnost izbornog procesa neophodo je dalje unaprjeđivati, posebno u dijelu jačanja povjerenja građana u izbore, ocijenili su predsjednik crnogorske Skupštine Ranko Krivokapić i šef Ograničene posmatračke misije OEBS/ODIHR-a, Gert Hinrih Arens.

Arens i Krivokapić su, kako je saopšteno iz kabineta predsjednika parlamenta, razgovarali o zaključcima i preporukama iz Izvještaja OEBS/ODIHR-a povodom održanih parlamentarnih izbora.

 

 



“Sagovornici su se saglasili da je i pored pozitivnih ocjena neophodno dalje unapređivati demokratičnost izbornog procesa, posebno u dijelu jačanja povjerenja građana u izbore”, saopšteno je nakon sastanka Arensa i Krivokapića.

Arens se danas sastao i sa predstavnicima partija, koji su ocijenili da Izvještaj OEBS-a o održanim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori doprinosi zajedničkom povjerenju građana u izborni process.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније