Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 05. 2016. 18:10 >> 17:53
3

MLADI SDP-A

Posao da se dobija znanjem, a ne zbog partije

Forum mladih SDP Podgorica je, povodom Međunarodnog dana rada, organizovao akciju dijeljenja balona s porukom: ''A moj posao? I tvoj posao!'' Akcija je, kako kažu u toj partiji, imala za cilj da skrene pažnju javnosti na sve veći problem nezaposlenosti u Crnoj Gori, naročito mladih.

"Skrećemo pažnju na činjenicu da je u Crnoj Gori samo trećina radno sposobnog stanovništva u radnom odnosu. Posebno zabrinjava činjenica da sve više mladih ljudi napušta našu zemlju u potrazi za pristojnim poslom. Želimo da gradimo društvo u kome će svaki građanin moći pristojno da živi od sopstvenog rada i gdje će znanje, a ne partijska pripadnost, biti kriterijum za dobijanje posla", kazao je predsjednik Foruma mladih SDP Podgorica, Dragan Damjanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније