Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 05. 2016. 20:08 >> 19:49
1

SDP PORUČIO

"Ako ne bude promjena, ostajemo pri stavu GO"

Predstavnici URA-e, Demosa, SDP-a i SNP-a sastali su se danas kako bi usaglasili listu kandidata za mjesta u Vadi izbornog povjerenja. Kako javlja TVCG, sastanak je počeo u 14 sati, a očekuje se da će trajati do kasno u noć. Iz URA-e i SDP-a nijesu željeli da komentarišu odluku poslanika SNP-a Aleksandra Damjanovića, koji je odbio predlog Glavnog odbora te stranke da do izbora bude na čelu Ministarstva finansija u Vladi izbornog povjerenja.

Iz URA-e su Televiziji Crne Gore saopštili da je rano da komentarišu politička dešavanja unutar opozicionih partija koje bi trebalo da podijele ministarska mjesta i da će više informacija dati sjutra.

Predstavnici SDP-a su istakli da će, ako do 18 sati ne bude promjena, ostati pri stavu sa Glavnog odbora te partije.

"SDP je napuštajući Vladu Crne Gore jasno pokazala da želi pomoći zajedništvu građanske opozicije u pokušaju kontrole redovnih parlamentarnih izbora 2016. Vođen tim temeljnim državnim interesom SDP daje prednost potpisnicima i zainteresovanim političkim subjektima da ostvare učešće u Prelaznoj Vladi", istakli su iz te stranke.

Sjednica Skupštine na kojoj bi trebalo da se raspravlja o ministarskim funkcijama, leks specijalisu i o povjerenju predsjedniku Parlamenta Ranku Krivokapiću zakazana je za srijedu. Rok do kada bi opozicione partije trebalo da dostave spise sa kandidatima koji će biti učesnici Vlade izbornog povjerenja ističe sjutra.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније