Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 05. 2016. 20:55 >> 20:39
8

MILJANIĆ SMATRA

"Krivokapić štiti redare DF-a od države"

Očekivalo se da predsjednik Skupštine, Ranko Krivokapić, osudi “performans” Demokratskog fronta (DF) u parlamentu, smatra član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Srđan Miljanić.

“Šta sve Krivokapić nije spreman da se ponovo svidi DF-u, ako je, uostalom, ikada i prestajala ljetnja ljubavna avantura - Podgorica 2014. Sjetimo se samo kako je hvalio njihove proteste, opisujući ih kao: građanske, demokratske, masovne...Sjetimo se svih tih dana kada je jednom nogom bio u šatoru, a drugom nogom u toplini svog kabineta i u dubini svog umišljaja okružen brojnim zastavama. U želji da im se što više dopadne, da se ne bi makar pojavili u sali kod njegovog skorog, izvjesnog razrješenja”, saopštio je Miljanić.

On smatra da Krivokapić štiti prisustvo Sedmog bataljona od državnih institucija.

“Očekivalo se da danas Krivokapić osudi vulgarni, nasilnički, primitivni performans Demokratskog fronta, koji je bio jasan izraz nemoći i odsustva i elementarnog i ljudskog i političkog dostojanstva. Performans koga bi se postiđela svaka neformalna navijačka grupa, a ne politička partija koja troši milione građana Crne Gore. Znao je Krivokapić da javno osudi benigne, čak i neke komične slučajeve u Skupštini, a jučerašnjem primitivizmu i šenlučenju u crnogorskom domu demokratije, dao je dozvolu za ulazak i blagoslov. Šta se desilo sa Krivokapićem da se na desetogodišnjicu državnosti krije u kabinetu, a da mu fotelju čuva sedmi bataljon? Šta je sljedeći korak? Šta će im dopuštiti? Da okreću prase u plenarnoj sali? Samo da bi dobio milost DF-a od debakla u skorom izvjesnom razrješenju”, navedeno je u Miljanićevom saopštenju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније