Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda ]

06. 05. 2016. 08:19   >>  08:02 10

ZBOG LEGITIMITETA

Pavićević: SNP treba da ima dva ministra

Potpredsjednica Socijalističke narodne partije (SNP) Danijela Pavićević ocijenila je da ta stranka jedina među opozicionim učesnicima pregovora o vladi izbornog povjerenja ima puni izborni legitimitet, te da je njihova ponuda koju su poslali potpisnicima Sporazuma jasna.

 

“Smatramo da SNP treba da ima dva ministra zato što smo partija koja može puno da ponudi u kadrovskom smislu, zato što smo spremni da preuzmemo i odgovornost nudeći kadar iz svojih redova, a ne nikoga sa strane, i zato što smo jedini u toj priči koji imamo puni izborni legitimitet i legalitet. Fotelje radi fotelja nas ne interesuju”, kazala je Pavićević.

Ona je naglasila da SNP očekuje rasplet koji će biti korak ka stvaranju uslova za fer i slobodne izbore.

“Svim opozicionim partijama je pružena prilika da participiraju u vladi izbornog povjerenja. Glavni odbor SNP-a je definisao način na koji naša partija može u tome učestvovati, a da svi mogu očekivati rezultate i odgovornost kada su u pitanju ponuđeni resori”, istakla je Pavićević.

Upitana da prokomentariše jučerašnju izjavu potpredsjednika URA-e Dritana Abazovića, „da je sve ovo maslo DPS-a i SNP-a“, ona je kazala da to nije korektno nakon višemjesečnog zajedničkog rada.

“Sebi ću dozvoliti da mu uputim jednu poruku - ko posmatra politiku i moral odvojeno, ne razumije ni jedno ni drugo”, poručila je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније