Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

06. 05. 2016. 14:02 >> 13:46
4

KRIVOKAPIĆ PORUČIO

Želimo i SNP u novoj Vladi

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić kazao je da postoji samo jedna opoziciona lista sa predlozima za ministre u vladi izbornog povjerenja i poručio da je želja SDP-a, Demosa i URE da i Socijalistička narodna partija (SNP) bude dio vlade.


"Premijer će, koristeći ustavno pravo, odlučiti. Postoji samo jedna lista opozicije, one koja je od 1. decembra pregovarala sa njim. Te tri partije su garant ozbiljnosti da sporazum može funkcionisati. Naša želja je da bude i SNP dio vlade", poručio je Krivokapić.

On je rekao da su listu usaglasili i poslali.

"To je jedinstvena lista opozicije koja je potpisala sporazum. Očekujem da će premijer tu činjenicu uvažiti i očekujem da pošalje predlog tokom vikenda, da bismo u ponedjeljak počeli sjednicu", kazao je Krivokapić novinarima u Budvi.

Ta lista je, kako je rekao, jasna.

"Ostalo je jedno prazno mjesto, mi možemo popuniti listu ako SNP ne prihvati funkciju koja im je ostavljena. Ostavili smo mjesto ostavljajući prostor SNP-u da uđe u Vladu", rekao je predsjednik parlamenta.

Prema riječima Krivokapića, postoji samo jedna lista.

"To će biti lista od četiri kandidata za potpredsjednika Vlade, ministre unutrašnjih poslova, finansija, rada i socijalnog staranja. To je jedinstvena lista", dodao je on.

Krivokapić je kazao da, ako premijer pokušava to da mijenja, oni neće biti dio dogovora: "I izaći ćemo iz sporazuma jer smo za sada jedini potpisnici".

On je rekao da posljednjih dana nije bilo nikakvih razgovora sa SNP-om, a da je bilo sa DPS-om.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније