Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

06. 05. 2016. 18:24   >>  18:08 5

PAVLOVIĆ PORUČIO

"Marković će krivično odgovarati za neistine"

Potpredsjednik Vlade Duško Marković krivično će odgovarati za neistine koje iznosi o Demokratskom frontu (DF), kazao je poslanik tog političkog saveza, Koča Pavlović.

Marković je ranije danas kazao kazao da događaji prilikom ulaska poslanika DF-a u Skupštinu Crne Gore pokazujuda su oni željeli da izazovu incident.

U reagovanju Pavlovića navodi se da će Marković krivično odgovarati za brojne neistine koje je iznosio od početka protesta do danas.

"Od neistina o navodnom pokušaju zauzimanja Skupštine od strane poslanika DF-a,u noći 17. oktobra, pa preko brojnih neistina koje je iznosio o samim protestima i tobožnjim planiranim krvoprolićima, čime je plašio crnogorsku javnost, pa sve do one laži da proteste finansira Rusija a podržava ne znam ko već", kazao je Pavlović.

Prema njegovim riječima, i posljednje, danas iznijete neistine, na tragu su prethodnih Markovićevih obmana, i biće takođe predmet krivičnog gonjenja. Pavlović je dodao da će sve te neistine, koje je Marković do danas iznio, vjerovatno biti najlakše optužbe, u moru onih koje će mu uskoro "biti stavljene na dušu".

"Decenijsko kriminalno djelovanje službe, pravosuđa i Tužilaštva, koje Marković kontroliše, kao i duvanski šverc sa kojim ga Evropa povezuje, biće prvo zbog čega će šef Mojkovačkog klana odgovarati", naveo je Pavlović.

On je naglasio da Skupština Crne Gore jesu poslanici, a ne zgrada koju je u srijedu Marković pretvorio u policijsku kasarnu.

"To pretvaranje narodnog doma u policijsku kasarnu, poslanici DF-a u srijedu nijesu dozvolili, i nikada neće dozvoliti", poručio je Pavlović.

DF, kako je kazao, nikome neće dozvoliti da im postavlja policijsku stražu ispred poslaničkih klubova. "Kao što nijesmo i nećemo dozvoliti da kriminalci iz SAJ-a, koju su kukavički, pod fantomkama, 24. oktobra prebijali nedužni narod, sada nad nama treniraju strogoću, i da oni nas pretresaju na ulazu u naš, narodni dom. Taj SAJ-ovski „odbor za doček“ poslanika DF-a bio je smišljeni ali smiješni pokušaj Markovića da nas isprepada", naveo je Pavlović.

On je kazao da se Marković, osim što ne zna ništa o demokratiji, slobodama i o evropskom parlamentarnim procedurama, očito loše razumije i u procjenjivanje tuđe plašljivosti. „Valjda zato što je stalno okružen kriminalcima u uniformama, koji su hrabri samo pod fantomkama“.

"Valjda Marković loše procjenjuje tuđu strašljivost, jer pogrešno polazi od sopstvenog straha. Zato mu poručujemo – poslanici DF se ne plaše tvojih policijskih kerbera, niti dijele tvoj ogromni strah od šefa ovog kriminalnog režima", kazao je Pavlović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније