Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Radio Tivat ]

11. 05. 2016. 14:34 >> 14:17

KONSTITUISAN PARLAMENT

Novosel novi predsjednik SO Tivat

Doskorašnji predsjednik Opštine Tivat, Ivan Novosel glasovima Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrata izabran je danas za novog predsjednika lokalnog parlamenta.

 

Protiv te odluke, na konstitutivnoj sjednici lokalnog parlamenta, glasali su odbornici Bokeškog foruma, liste Arsenal za Tivat (AZT), Tivatske akcije i Demokratske srpske stranke.

Novosel se zahvalio svim odbornicima koji su podržali njegov izbor za predsjednika lokalnog parlamenta, a posebno svojoj partiji.

On je podsjetio da je na funkciji predsjednika opštine bio pola mandata, zahvalilivši se svim saradnicima.

„Velika čast i odgovornost je biti predsjednik SO Tivat, ali i velika odgovornost. Nadam se da ćemo u skupštini donositi važne odluke za Tivat koji održava trend razvoja i koji je po svemu lider među crnogorskim opštinama“, rekao je Novosel.

On je poručio da se se ne slaže sa negativnim komentarima opozicionih odbornika na račun njegovog i rada izvršne vlasti.

„Sve što je urađeno pokazalo je da je Tivat na dobrom putu. Moramo priznati da je Tivat ranije bio opština koja je zaostajala u razvoju, sada je turistička destinacija u koju gosti rado dolaze. Radiću najodgovornije i najbolje kako bi se takva trend nastavio. Diskusije neću komentarisati jer smatram da su građani na izborima rekli svoje i svak se našao tamo gdje mu je mjesto“, poručio je novi predsjednik lokalnog parlamenta.

U novom sazivu tivatske skupštine DPS ima 17 odbornika, SD  četiri, SDP, HGI, SNP i Tivatska akcija po dva, a DSS, Bokeški forum i AZT po jednog odbornika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније