Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 05. 2016. 20:02   >>  21:57 8

VUJOVIĆ PORUČIO

Pokušaćemo da stvorimo bolju i pravedniju CG

Novoizabrani potpredsjednik Vlade Milorad Vujović, iz redova opozicije, saopštio je u emisiji "U centar" TVCG, da je kompletirao tim saradnika sa kojima će pokušati, kako kaže, da stvori bolju, drugačiju i pravedniju Crnu Goru.

"Ako imate jasan motiv, a zaista imamo pravi motiv, uložićemo sve napore da dođemo do cilja. A cilj je, svakako, da se na jedan institucionalan način pokušaju spriječiti sve zloupotrebe državnih resursa u izborne svrhe", kazao je Vujović.

Kako kaže, kad pominje "sve zloupotrebe", tu prije svega misli na "zloupotrebe budžetskih sredstava u izborne svrhe, nepokretne i pokretne imovine Crne Gore".

"Zatim, da se posebno posveti pažnja zapošljavanju u predizborne svhe. I, takođe, nekim oblicima propagande i korišćenja sredstava u te svrhe", kazao je Vujović u emisiji "U centar" TVCG. 

Vujović je rekao i da bi podržao koaliciju SDP, URA i Demos-a sa Demokratskim frontom, ako bi to dovelo do smjene vlasti.

"S tim da bi morali da se definišu odnosi u koaliciji koji su bitni za funkcionisanje vlasti u Crnoj Gori. Naše društvo treba mijenjati i treba puno uraditi na demokratizaciji crnogorskog društva. Mislim da je došlo vrijeme da se desi mirna tranzicija vlasti i da dođe do smjene Demokratske partije socijalista", ocijenio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније