Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 05. 2016. 18:58   >>  18:39

SKUPŠTINA 7.JUNA

Tivat dobija tri potpredsjednika?

Pregovori oko formiranja koalicije DPS sa Socijaldemokratama i Hrvatskom građanskom inicijativom u Tivtu su u punom jeku. Kako nezvanično saznaje Radio Tivat, opštinski odbor SD imao je prošlog četvrtka, a HGI u petak sastanak sa timom DPS koji je predvodio Predrag Nenezić.

Partiji Ivana Brajovića i HGI ponuđena je po jedna visoka politička funkcija u izvršnoj vlasti, kao i neke od nižih funkcija u opštini i javnim preduzećima. To u praksi znači da bi opština Tivat, ukoliko pregovori uspiju, u naredne četiri godine mogla imati tri potpredsjednika. 

Vjerovatno jedan od potpredsjednika biće Siniša Kusovac, predsjednik OO DPS, a potpredsjednička mjesta rezervisana su i za SD i HGI. 

Na sjednici tivatskog parlamenta koja je zakazana za 7.jun, odbornici će da se izjasne i o tome koliko će opština imati potpredsjednika. 

Siniša Kusovac je potvrdio da su u toku pregovori o formiranju koalicije sa SD i HGI. 

"To su partije koje su nam bliske po svojim programskim opredjeljenjima. Ne možemo prejudicirati ništa. Sigurno je da pregovori neće biti završeni do prve sjednice skupštine, ali očekujem da će sve biti jasno do kraja juna“, rekao je Kusovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније