Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2013. 14:08 >> 14:09
1

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Za Bojovića će potpise prikupljati aktivisti

Potpise za kandidaturu Rada Bojovića uskoro će početi da prikuplja mreža aktivista, saopšteno iz izbornog štaba Pravedne Crne Gore.


Šef Bojovićevog izbornog štaba  Nebojša Nikčević  kazao je da za sada nemaju zbirne podatke o tome koliko je potpisa prikupljeno jer je do sada, kako je rekao, sve samoinicijativno odrađeno. Prema njegovim riječima, u Pravednoj imaju i problem sa opštinskim izbornim komisijama.

,,Kada zovemo da se interesujemo ne javljaju nam se, i to je dio nekog odnosa prema nama i neće da nam kažu kakva je situacija“, pojasnio je Nikčević za agenciju Mina.

Komentarišući navode da lokalni funkcioneri uslovljavaju zaposlene da daju podršku Filipu Vujanoviću, Nikčević je rekao da je pola grada vidjelo da su u Podgorici u srijedu zaposleni gradskog zelenila u uniformama, u toku radnog vremena čekali da podrže kandidata Demokratske partije socijalista. On smatra da bi se ta situacija mogla spriječiti tako što bi se građani pobunili, jer je siguran da postoji prikriveni bunt.


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније