Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Vukoman Kljajević [ Radio Crne Gore ]

22. 06. 2016. 14:13 >> 13:55
2

SVEČANOST U BP

Kujović: Naredna pobjeda DPS-a biće značajnija

Povodom Dana stranke, Opštinski odbor DPS Bijelog Polja organizovao je svečanu sjednicu, nakon koje je upriličen koktel za članove i simpatizere partije. Predsjednik Odbora, Abaz Kujović, predstavio je aktivnosti koje je lokalna uprava, na čijem čelu se nalaze kadrovi DPS, realizovala, odnosno započela ove godine.

"U godini dva velika jubileja, decenije od obnove nezavisnosti i 25 godina rada partije, biće realizovana tri važna privredna projekta, koji će obezbijediti 300 radnih mjesta, ali i značajan prihod. Riječ je o postrojenju za bezdimno sušenje mesa kompanije Franca, fabrici za proizvodnju peleta Pelangić Trade i kompaniji za proizvodnju mlijeka i proizvoda od mlijeka Mikraft. U toku je realizacija dva kapitalna projekta iz oblasti turizma: Potpuna valorizacija planine Bjelasice i konačno otvaranje Đalovića pećine", kazao je Kujović.

Za sjever države, kako je istakao, veoma je značajan početak izgradnje autoputa.

"To, uz evroatlantske integracije, u kojima je Crna Gora u završnoj fazi učlanjenja, otvara velike perspektive državi, što je jedan od ključnih djelova programa partije”, kazao je Kujović.

On je najavio dobar rezultat DPS-a na predstojećim izborima, na kojima će, kako je kazao, DPS ostvariti značajniju pobjedu u odnosu na prethodne.

"I na taj način onemogućiti manjim strankama da ucjenjuju partiju koja će i ovog puta pokazati i dokazati da do pobjeda dolazi na regularan način, bez ikakvih zloupotreba", zaključio je Kujović.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније