Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

26. 06. 2016. 17:33 >> 17:14

MUSTAFIĆ- ERDOGAN

Prijateljski odnosi CG i Turske

Odnosi Crne Gore i Turske su prijateljski, na političkom, privrednom, kulturnom i obrazovnom planu, a sve više napreduju, ocijenili su na sastanku u Podgorici potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Suljo Mustafić i poslanica Velike narodne Skupštine Turske, Husnije Erdogan.

Mustafić i Erdogan su predsjedavajući u grupama prijateljstva Crne Gore i Turske u parlamentima dvije zemlje.

„Konstatovano je da je  partnerstvo dvije države prisutno na svim poljima saradnje, kao i kroz zajednička dostignuća na polju evroatlantskih integracija. Iskazana je potreba za intenziviranjem kontakata preko parlamentarnih grupa prijateljstva, posebno kroz zajedničke sjednice u Crnoj Gori i u Turskoj. Zaključeno je da je parlamentarna saradnja veoma važan segment ukupnih odnosa i da je kroz sastanke parlamentarnih grupa moguće dodatno unaprijediti“, saopšteno je iz Musatfićevog kabineta.

Erdogan je predvodila delegaciju Zajednice opština Turske, koji su u Podgorici predali donaciju pogrebnih vozila za potrebe Islamske zajednice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније