Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

28. 06. 2016. 15:18 >> 15:06
2

SLUČAJ "RAMADA"

PzP: Stradaju oni koji ukažu na nepravilnosti

Pokret za Promjene (PzP) pozvao je Agenciju za sprečavanje korupcije da se pozabavi slučajem „Ramada“. Poručuju da je nedopustivo da ustanova koja je dužna da zaštiti zviždače „ostane nijema“.

Juče je u Skupštini poslanik Mladen Bojanić saopštio da je zbog, navodne zloupotrebe Socijaldemokrata, samohrana majka ostala zbog posla jer je ukazala na nezakonitosti.

„Naša podrška hrabroj samohranoj majci dvoje djece, koja je upravo zahvaljujući bahatom odnosu prema državnom novcu ostala bez posla. Smatramo da država šalje pogrešnu poruku  građanima, jer umjesto da se kazne oni koji vrše nezakonite radnje, kažnjavaju se oni koji ih otkriju. Menadžerka hotela Ramada je ujedno i građanski aktivista, poznata u javnosti po svojim nesebičnim djelima, te izgleda da u ovom slučaju stradaju oni koji svojim radom čine da društvo u cjelini bude bolje, a ne oni koji zloupotrebljavaju državne resurse“, saopštila je članica Glavnog odbora PzP-a, Iva Pavlović.

Poručuje da nije prvi put da se tako nešto dešava.

„Vrijeme je da svi zajedno stanemo na put pljački, korupciji i kažnjavanju onih koji su svojim postupkom učinili da nezakonitosti postanu javne.  Za ovakve afere se u uređenim državama odgovara, a ministri podnose ostavku. U ovom slučaju to bi morao biti ministar Ivan Brajović koji je iz sredstava Željeznice Crne Gore platio skup svoje partije u već spomenutom hotelu.  Odgovornost za ovaj slučaj sigurno ne snosi majka dvoje djece, koja svoj posao obavlja profesionalno, već oni koji su znali, a nijesu reagovali“, navela je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније