Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

28. 06. 2016. 16:22 >> 16:25

VUJOVIĆ - HLOBEN

Opozicija u Vladi za prevazilaženje sukoba

Učešće opozicije u vlasti je konstruktivno i primjereno evropskoj praksi prevazilaženja političkih sukoba, ocijenio je ambasador Slovačke u Crnoj Gori, Roman Hloben, na sastanku s potpredsjednikom Vlade, Miloradom Vujovićem.

Kako je saopšteno iz Vujovićevog kabineta, sagovornici su saglasni u podršci evropskom putu Crne Gore.

„Hloben je istakao da Slovačka, kao buduća predsjedavajuća zemlja, podržava proširenje EU“, navodi se u saopštenju.

Najavljena je mogućnost saradnje Univerziteta Slovačke i Univerziteta Crne Gore, kao i interesovanje slovačkih investitora za ulaganja u Crnu Goru.

„Sadašnji pravni status Vlade Crne Gore nije na zadovoljavajućem nivou, već ovaj organ izvršne vlasti djeluje kao samoregulatorno tijelo, pa je zbog toga potrebno donijeti Zakon o Vladi. Zbog toga je i bila pokrenuta inicijativa o javnosti rada Vlade“, kazao je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније