Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z.

28. 06. 2016. 15:49   >>  15:30

REAGOVANJE SOCIJALDEMOKRATA

Priča o zloupotrebi državnih resursa izmišljena

Jeftina, drska i isključivo politički motivisana manipulacija o navodnoj zloupotrebi državnih resursa je izmišljena i neće proći, poručile su Socijaldemokrate (SD).

Demokratska Crna Gora zatražila je da članovi Vlade iz SD-a i direktor Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) podnesu ostavke zbog slučaja Ramada, dok je Pokret za promjene pozvao ASK da se pozabavi tim slučajem i poručio da je to tijelo dužno da zaštiti zviždače.

“Politički i medijski cirkus koji se ovih dana pravi u javnosti će završiti fijaskom, isto kao što je završio i pokušaj reketiranja poslanika SD prije tačno mjesec dana, kada je politički ucjenjivač lažnim računima pokušao da spriječi izbor svog "političkog oca" za šefa parlamenta”, navodi se u reagovanju SD-a.

Iz te partije rekli su da jeftina, drska, i isključivo politički motivisana manipulacija o navodnoj zloupotrebi državnih resursa 350 EUR neće proći, “nezavisno od toga koliko puta se ta izmišljotina pomene u medijima”.

“Nakon što je politički reketaš polemikom sa SD-om pokušavao izboriti sa sopstvenom nebitnošću na našoj političkoj sceni, uključuju se i pomagači sa strane, ovoga puta u liku Demokrata i PzP-a, koji bi takođe da pokušaju da nešto politički ušićare od ove teme”, kaže se u reagovanju.

Navodi se da to njima, kao ni bilo kome drugom, neće uspjeti.

Oni su, umjesto toga, sugerisali Demokratama, “koji već neko vrijeme lebde u političkom međuprostoru, da pričaju o čojstvu i moralu onda kada vrate 100 hiljada EUR Socijalističkoj narodnoj partiji koji ih svako malo na to podsjeća”.

SD su ocjenili da se, da bi apsurd dostigao vrhunac, postarao PzP-a.

“PzP opstaje isključivo zahvaljujući šlepanju, prvo od strane Miodraga Lekića, a sada od vojvode Andrije Mandića”, dodali su iz te partije.

SD su poručile da će, kao i do sada, povećavati podršku, koja očigledno postaje “trn u oku” svima onima koji, u nedostatku vizije, realnih rezultata i konkretne politike, pokušavaju da ubiraju sitne političke poene.

“Ubjeđeni smo da će građani Crne Gore u oktobru ocijeniti koliko su uspješni u tome”, zaključili su iz SD.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније